Win tickets voor het International Film Festival Rotterdam!

23 januari 2017

Het is weer zover! 12 dagen lang staat Rotterdam in het teken van het International Film Festival (IFFR). Ontdek tijdens dit event pareltjes van films geproduceerd door nationale en internationale filmhelden. Het festival vindt plaats van 25 januari tot en met 5 februari 2017.

Inmiddels is het traditie: de verrassingsfilm op de laatste vrijdagavond van het festival. Dit jaar op 3 februari om 19:00 uur. De Surprise Film is een eenmalige vertoning en blijft tot de eerste scène geheim. Dus lean back en geef de regie even uit handen tot de film begint. Don’t worry. Je kunt blind vertrouwen op de keuze van IFFR. Meer weten over de Surprise Film? Check deze link.

Begint jouw filmhart net als dat van ons sneller te kloppen? Dat komt mooi uit, want wij geven twee kaarten weg voor de IFFR Surprise Film. En die kun jij winnen! Laat op onze Facebookpagina weten wat jouw favo film is en maak kans op 2 gratis kaarten voor de Surprise Film op 3 februari. 
Tot snel in Roffa!