Locaties
Kies hostel
Gezelschap
1 Persoon
Datum
17 - 18 sep

Gezelschap

Ik wil boeken met een groep van meer dan 20 gasten

Inchecken - Uitchecken

Maximaal 7 dagen.

Stayokay strijdt tegen de plastic soep! Doe mee en stem op Stayokay

03 november 2016

Stayokay is genomineerd met 'Message on a bottle', de inzending voor het Hostelling International Sustainability Fund 2016. Daar zijn we enorm blij mee, want met het te winnen geldbedrag kunnen we onze grote wens, 'het installeren van watertappunten in de hostels' realiseren. Het Nederlandse drinkwater is immers van topkwaliteit!

Message on a bottle

Want wist je dat...

... voor het maken van één plastic waterfles een liter water en een liter olie nodig is?

... dieren nauwelijks het verschil zien tussen voedsel en plastic afval?

... een gemiddeld persoon maar liefst 80 plastic waterflesjes per jaar weggooit?

Een enorme belasting voor het milieu dus. Met de verkoop van de herbruikbare flessen en gratis watertappunten in onze hostels hopen we samen met de gasten de plastic soep en uiteindelijk de CO2-uitstoot te verminderen. Stem op dit project en help mee!

Lees meer