Locaties
Kies hostel
Gezelschap
1 Persoon
Datum
21 - 22 jan

Gezelschap

Ik wil boeken met een groep van meer dan 20 gasten

Inchecken - Uitchecken

Maximaal 7 dagen.

12 juli 2016 - Alle kleine beetjes helpen!

Vanaf vandaag is het mogelijk om klimaatneutraal bij Stayokay te logeren door een bijdrage te betalen van € 0,20 per overnachting. Hiermee wordt het klimaateffect van het verblijf aanzienlijk verlaagd. Het geld wordt namelijk gebruikt om blijvend te kunnen investeren in Nederlandse windenergie.

Deze mogelijkheid past helemaal binnen het duurzaamheidsconcept van Stayokay, dat onlangs de Triodos Hart-Hoofdprijs opleverde. Binnen het programma "Goed bezig!" wil Stayokay blijvend gasten, medewerkers en leveranciers aansporen tot het maken van alternatieve, duurzame keuzes. Voor deze milieubesparende bedrijfsvoering kent de hostelketen sinds 2008 het Europees Ecolabel, hét label voor (meer) milieuvriendelijke producten en diensten. Stayokay hoopt hiermee ook hun gasten na het hostelbezoek tot een gedragsverandering aan te zetten als het om duurzaamheid gaat.