Stayokay genomineerd voor de Triodos Hart-Hoofdprijs 2016!

06 april 2016

Met trots mogen we aankondigen dat we zijn genomineerd voor de Triodos Hart-Hoofdprijs 2016. We zouden het een ontzettende eer vinden deze prijs in ontvangst te mogen nemen en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Nominatie

In totaal zijn er zes ondernemers genomineerd. Motivatie voor de Stayokay nominatie is dat er bij het bouwen en verbouwen van de hostels rekening wordt gehouden met mens en milieu. Dit zit hem niet alleen in het besparen van energie, maar ook in het gebruik van bijvoorbeeld duurzame materialen en verantwoord watergebruik. Het gerenoveerde hoofdgebouw van Stayokay Bergen op Zoom is een goed voorbeeld van een duurzaam verbouwd hostel. Duurzaam bouwen is een onderdeel van de overkoepelende duurzaamheidcampagne: ‘Goed bezig!’.

Stemmen

Stem via de onderstaande button op Stayokay zodat je bij een toekomstig verblijf in een van onze hostels nog meer ‘groen’ kunt verwachten. Samen bouwen we aan een mooie en duurzame toekomst!

Stem nu

Wat is de Triodos Hart-Hoofdprijs

De Hart-Hoofdprijs is een initiatief van Triodos Bank. Ieder jaar selecteert de organisatie een aantal ondernemers die op een onderscheidende manier, met hun hart en hoofd, een inspirerende bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Triodos Bank is een onafhankelijke bank die bedrijven, instellingen en projecten financiert met een meerwaarde op sociaal, ecologisch en cultureel gebied.