Stem op CO2 compensatie-initiatief 'Een frisse wind'

03 november 2015

Samen met 8 andere landen zijn we ook dit jaar in de race om aanspraak te maken op het Hostelling International Sustainability Fund! Dit jaar met het project 'Een frisse wind'. We gaan natuurlijk voor de eerste plaats en daarvoor hebben we jouw stem nodig!

 

Wist je dat......
... windenergie schone energie is?
... Nederlandse wind nooit opraakt?
....Stayokay met windenergie haar CO2 uitstoot met 23% verlaagt?

 

Nederland staat bekend om haar molens. Maar ook om de modernere windmolens die stroom opwekken met behulp van een onuitputtelijke energiebron, namelijk wind. Waarom zouden we daar geen gebruik van maken?

Met het project 'Een frisse wind' kun je vanaf februari er voor kiezen de CO2 uitstoot van het verblijf bij Stayokay te compenseren. Met het totaal van deze bijdragen investeren we de komende jaren in windenergie.

Stem op dit project en help Stayokay haar CO2 uitstoot te verlagen!

Stem!

* Hostelling International is een internationale organisatie, daarom is de stempagina alleen beschikbaar in het Engels.