Hostels

Officiële opening flagship hostel in Utrecht

10 oktober 2016

Wat een opening! Afgelopen week is het 24e hostel in hartje centrum officieel geopend 🎉

De burgemeester, Jan van Zanen, plaatste samen met de directeur Marijke Schreiner het hostel op een levensgroot Monopoly bordspel op de Neude in Utrecht.

Op 5 oktober was de officiële opening voor genodigden uit de lokale scene van Utrecht: business owners, partners van Stayokay en de pers. Cabaretier Jeffrey Spalburg trapte de opening af met een spectaculaire act en zong met de gasten ‘Als ik boven op de Dom sta’.

Alle aanwezigen kregen onder het genot van een hapje en een drankje een rondleiding door het spiksplinternieuwe hostel. Een rondleiding saai? Zeker niet! Tijdens de hosteltour langs verschillende kamers werden de gasten verrast door acteurs. Zo was er een groep vriendinnen die zich klaarmaakte voor een avond stappen en een gezinnetje met drie kids dat zorgde voor vermakelijke scènes.

Daarnaast waren er verschillende toffe activiteiten, zoals een grote bed-fotowand waar je gefotografeerd kon worden!

Vrijdag 7 oktober verbleven er binnen- en buitenlandse bloggers en vloggers in het paradepaardje aan de Neude. Overdag was er na een fantastische kick off een uitgebreid programma waarbij de bloggers en vloggers Utrecht op de fiets leerde kennen.

’s Avonds kon iedereen uit Utrecht een drankje komen drinken in de befaamde bar ‘The 5th’ op de eerste verdieping van het hostel. De Utrechtse band The Brahms zorgden voor een heerlijke sound.