Stayokay heropent de poorten van hostel in Domburg

13 april 2023

Domburg, 13 april 2023 - De poorten van Kasteel Westhove, het pand waarin Stayokay Domburg is gevestigd, zijn sinds deze maand weer geopend zijn na een verbouwing van bijna 4 maanden. De kamers in het kasteel en in de koets­huizen zijn onder handen genomen, passend bij de historie en het karakter van het pand. In het kasteel kunnen gasten heerlijk overnachten in een van de drie verbouwde torenkamers. Na de renovatie beschikt het hostel in totaal over 23 kamers met 107 bedden.

Het kasteel wordt bovendien omringd door water en groen en ligt op slechts 5 minuten loop­afstand van zowel het strand als het bos. Hierdoor is het hostel de ideale locatie voor gasten die zich willen terug­trekken in de natuur. Het Zeeuwse groene landschap kan te voet verkend worden of per fiets, die zijn te huur bij de receptie. Na hun avontuur kunnen gasten tot rust komen in het restaurant, op het terras of in de gezellige bar die zich in het hostel bevindt.

Stayokay is trots op de heropening en ontvangt de gasten weer met open armen. Mocht je meer details willen ontvangen of het gerenoveerde hostel met eigen ogen willen bewonderen, laat het ons zeker weten!


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie en beeldmateriaal kun je contact opnemen met LEWIS:
Esmée Oudman en Noa van den Berg
stayokay@teamlewis.com
+31 20 220 0220