Stayokay Utrecht ontvangt het ‘Vakantie met kinderen’ keurmerk

Stayokay Utrecht ontvangt het ‘Vakantie met kinderen’ keurmerk

26 oktober 2020

Dat ook kinderen zich helemaal thuis voelen in een hostel, dat blijkt wel uit feit dat Eric van der Hulst, manager van Stayokay Utrecht, op maandag 26 oktober het keurmerk ‘Vakantie met Kinderen’ in ontvangst mocht nemen.

Het toonaangevende online platform vakantie-met-kinderen.com heeft in de herfstvakantie haar keurmerk uitgereikt aan 3 kindvriendelijke vakantieadressen. In tegenstelling tot bestaande awards in de reiswereld richt het ‘Vakantie met Kinderen’ keurmerk zich specifiek op de beleving voor kinderen. 

Vakantie-met-kinderen.com is al 12,5 jaar één van de grootste websites vol met tips en aanbevelingen voor vakanties met kinderen van alle leeftijden in binnen- en buitenland. Eigenaresse Sabine Kuipers-van der Meer zoekt voor vrijwel alle bestemmingen de meest kindvriendelijke accommodaties op. En wanneer de beleving voor kinderen helemaal perfect is, verdienen ze het keurmerk. Naast Stayokay Utrecht ontvingen ook Capfun de Sprookjescamping in Rheeze en vakantiepark Landal Miggelenberg op de Veluwe het keurmerk.

Over Stayokay Utrecht werd gezegd:
Dat niet alleen campings en vakantieparken kindvriendelijk zijn bewijst Stayokay in het hartje van Utrecht. Hier zijn 2 kamers helemaal ingericht voor gezinnen met kinderen. Voor treinliefhebbers is er de prachtige treinkamer, inclusief speelgoedtrein. Deze boek je als arrangement met bezoek aan het Spoorwegmuseum. En dan is er ook een nijntje arrangement, met bezoek aan het nijntje museum en verblijf in de bijzondere nijntje kamer.