Stayokay Domburg heropent in stijl

Stayokay Domburg heropent in stijl

19 mei 2020

De poorten van Kasteel Westhove, het pand waarin Stayokay Domburg is gevestigd, zijn deze week heropend. Zowel entree, receptie, bar als restaurant zijn gerestyled passend bij de historie en karakter van het pand.

Overal ademt het interieur het thema "Ridders en Kastelen". Zo zijn de oude stoelen gerecycled en voorzien van prints met riddertaferelen; in het restaurant staan grote buffetkasten gevuld met antiek keukengerei en naast de receptie houdt een eeuwenoude ridder in harnas nog altijd de wacht. Ook het Zeeuwse landschap, met de befaamde Zeeuwse luchten zijn in grote prints op de muren terug te vinden. Het terras heeft een make-over gekregen en is weer klaar voor ontvangst van gasten, uiteraard conform alle coronamaatregelen. De renovatie van de slaapkamers, inclusief het koetshuis, staat voor volgend jaar gepland.