Traveller Review Award 2020 voor 14 Stayokay hostels

Traveller Review Award 2020 voor 14 Stayokay hostels

14 januari 2020

Vandaag heeft Booking.com de Traveller Review Awards 2020 uitgereikt.14 Stayokay hostels hebben de award in ontvangst genomen; dit zijn er 5 meer dan vorig jaar. Debutanten zijn Stayokay Dordrecht, Domburg, Heeg, Egmond en Den Haag.

Beoordelingscriteria

Voor het winnen van de Traveller Review Awards 2020 moeten accommodaties een algemene beoordelingsscore hebben tussen 8 en 10, gebaseerd op een minimum van vijf beoordelingen achtergelaten door gasten van Booking.com. Hostels die een Traveller Review Award 2020 hebben ontvangen krijgen van Booking.com een certificaat.Het is de achtste keer dat de jaarlijkse onderscheidingen worden toegekend aan partners die uitblinken in gastvrijheid.

De Stayokay hostels die in de prijzen zijn gevallen:

     
Stayokay Amsterdam Oost 8,3  
Stayokay Amsterdam Vondelpark 8,4  
Stayokay Arnhem 8,3  
Stayokay Den Haag 8  
Stayokay Domburg 8  
Stayokay Dordrecht   8,3  
Stayokay Egmond 8  
Stayokay Gorssel 8,8  
Stayokay Heeg 8  
Stayokay Rotterdam 8,1  
Stayokay Soest 8,1  
Stayokay Terschelling 8,4  
Stayokay Texel 8,3  
Stayokay Utrecht Centrum 8,8