Stayokay genomineerd voor Kidsvakantiegids AWARDS

Stayokay genomineerd voor Kidsvakantiegids AWARDS

08 december 2019

Hostelketen Stayokay is genomineerd voor Vakantieaanbieder van het jaar 2020 door Kidsvakantiegids.nl in de categorie 'duurzame vakanties' en 'familiehotels'. De winnaars worden op zondag 19 januari bekend gemaakt op de Vakantiebeurs. 

Het juryoordeel
De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 beoordeelde de wijze waarop kandidaten inspelen op de beleving van gezinnen met kinderen, en de mate waarin kindvriendelijke thema’s zijn doorgevoerd in het totaalconcept van de organisatie. Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma. In de categorie Duurzame vakanties is gelet op de aandacht voor duurzaamheid binnen de
reisorganisatie, maar ook de mate waarin gasten zelf een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Samenstelling vakjury
De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 vakjury bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Theo de Reus (hoofdredacteur TravMagazine) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).

Stemmen
Stemmen kan door het invullen van de Kidsenquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. Hierin bepalen kids en hun ouders per categorie welk van de drie genomineerden hen het meest aanspreekt door te kiezen uit onder meer een serie foto’s, een greep uit het activiteiten-programma en een omschrijving van de genomineerden. Stemmen kan tot en met woensdag 8 januari 2020.

www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantie-aanbieder-van-het-jaar/enquete/duurzame-vakanties
www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantie-aanbieder-van-het-jaar/enquete/familiehotels