Verbouwing Stayokay Maastricht gestart

Verbouwing Stayokay Maastricht gestart

25 oktober 2019

Deze week is het startsein gegeven voor de totale renovatie van Stayokay Maastricht. Het hostel zal een uitnodigende hotspot aan de Maas worden, waar zowel hostelgasten als locals zich thuis voelen. Gekozen is daarom voor een laagdrempelig, verfrissend design waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

The 5th
Het Stayokay concept The 5th zal een centrale rol krijgen: met een verwelkomende huiskamersfeer, open bar, restaurantgedeelte, zelfstandige werkplekken voor ZZP-ers en een doorgang naar het terras: alles met een prachtig uitzicht over de Maas. Na verbouwing zal het hostel beschikken over 42 kamers, waarvan 10 2- en 3-persoonskamers met uitzicht over de Maas. Ook komen er 4 meeting rooms met Maas- of parkzicht. De verbouwing is naar verwachting medio juli gereed.Het hostel zal tijdens de verbouwing geopend zijn voor gasten.