HR-manager Liza de Vos naar Stayokay

10 maart 2019

Amsterdam, 10 maart 2019 - HR-manager Liza de Vos (38) is met ingang van deze week in dienst getreden bij Stayokay. Zij is verantwoordelijk gesteld voor alle HR-activiteiten van de hostelketen. Daarnaast vervult zij een plek in het zeskoppige managementteam dat de dagelijkse leiding voert over Stayokay.  

Carrière
Na een jarenlange carrière in diverse HR-functies, werd Liza de Vos in 2013 HR-manager bij AccorHotels. Hier heeft zij HR verder op de kaart gezet en zich bezig gehouden met thema's als employer branding, vitaliteit, talent development en het verbeteren van de employee experience. Ook bij Stayokay zal zij zich komende tijd richten op het verder verstevigen van de positie van Stayokay als werkgever, waarbij de beleving van de medewerkers centraal zal staan.

Ervaring en energie
Marijke Schreiner, algemeen directeur Stayokay: "Met Liza halen we een energieke, ervaren HR-manager in huis. Ze snapt wat er speelt in onze bedrijfstak en haar enthousiaste persoonlijkheid past perfect binnen het team van Stayokay. Een van de belangrijkste speerpunten voor de komende jaren is het sterker maken van het merk Stayokay op de arbeidsmarkt. Ik ben er van overtuigd dat Liza Stayokay op dit vlak naar een hoger plan zal tillen".

Over Stayokay
Stayokay is de grootste hostelketen van Nederland met 22 verrassende locaties, van de Achterhoek tot Amsterdam. Al sinds 1929 biedt Stayokay (inter)nationale gasten de ideale plek om te overnachten; slapen kan op privé- of gedeelde kamers. Maar ook voor vergaderingen, feestelijke en zakelijke events ben je bij Stayokay aan het juiste adres. Stayokay verzorgt jaarlijks bijna een miljoen overnachtingen en wil voortrekker zijn op het gebied van duurzame en sociale initiatieven. Stayokay is aangesloten bij Hostelling International: een netwerk van meer dan 4000 hostels wereldwijd.

__________________________________________________________________________

PDF
Downloaden
Beelden
Downloaden

Noot voor de redactie (niet voor publicatie). Voor meer informatie en beeldmateriaal:        

Stayokay
Marieke Meijer          
pers@stayokay.com
+31 20 551 3128