Utrecht – Centrum krijgt vorm

21 juni 2016

De nieuwe vestiging in hartje Utrecht doet er alles aan om 12 Augustus haar deuren te kunnen openen. Met een sterk team aan haar zijde en een bouwteam dat elke dag harder lijkt te werken, beginnen nu de eerste kamers vorm te krijgen en begint het langzaam maar zeker toch echt op een Stayokay hostel te lijken.

Vrijwel alle muren zijn inmiddels geplaatst, kabels gegoten en tegels gezet. Het gebouw telt 5 verdiepingen en wordt op een chronologische wijze van boven naar beneden verbouwd en ingericht. Op dit moment zijn op de bovenste twee verdiepingen de eerste kamers al bijna klaar. De muren zitten in de verf, het linoleum (vloer) is gelegd en de wasbakken en tegels hangen al in bijna alle badkamers. De afbouwfase is nu echt begonnen.

Wanneer we met de Utrechters spreken wordt al snel duidelijk dat ook de stad niet kan wachten op onze komst en dat we met open armen worden ontvangen. Om dit vuur nog meer aan te wakkeren en een enthousiast, goed team samen te stellen, is er op 2 juni een evenement gehouden om nieuwe Stayokayers te werven. 

Voor dit evenement waren circa 90 sollicitanten uitgenodigd op de bouwlocatie, iets wat op zichzelf al voor leuke reacties zorgde. Doormiddel van 4 onderdelen waaronder een speeddate, een foto en fun facts moment, 3D film experience en een talentpitch werden de deelnemers op typische Stayokay wijze uitgedaagd zich op een interactieve manier te laten zien en horen. Behalve dat dit een leuke ervaring was voor de sollicitanten en de aanwezige Stayokayers heeft het Stayokay Utrecht-Centrum op de kaart gezet en is er een goed begin gemaakt voor wat gaat volgen.