Activiteiten

Tips voor thuis

23 april 2020

Zo hoef jij je nooit te vervelen!

Samen zijn we in een bizarre tijd beland. Wie had dat ooit kunnen denken. Maar we hopen vooral dat het goed met jullie gaat. Dat jullie veilig en gezond thuis zijn. ⁠Thuis zitten hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Van spelletjes, praatkaarten, kleurplaten of een insectenhotel bouwen. We hebben voor iedereen iets leuks! 

Bouw je eigen insectenhotel

Net zoals wij zijn insecten altijd op zoek naar een mooie overnachtingsplek. Hun happy place? Een insectenhostel! Ook bij een aantal Stayokays vind je insectenhostels. Onze collega Tamara vertelt je hoe je zo'n insectenhostel maakt.

Bekijk deze tip

Geef kleur aan Kasteel Westhove

Tijd om te kleuren! Kasteel Westhove is een middeleeuws kasteel in Zeeland met slotgrachten en torens. Print de kleurplaat en maak er zelf een supermooi kasteel van.

Download kleurplaat

Vakantiepraatjes

We weten nog niet of we op vakantie kunnen deze zomer, maar erover praten kan natuurlijk wel! Dus trommel iedereen in huis op, zet een zomers muziekje aan, maak wat lekkere drankjes klaar en haal het vakantiegevoel in huis met deze praatkaartjes.

Download praatkaartjes

Game on!

Genoeg van al dat lezen, taarten bakken en tv kijken? Tijd voor een spelletje! Speel memory in een race tegen de klok. Zoek de paren in zo min mogelijk klikken bij elkaar. Hoe snel ben jij?

Speel memory