Campingsfeer in een hotelomgeving

08 maart 2018

De positionering, kijk op duurzaamheid en de toekomstplannen van Stayokay. Marijke Schreiner (algemeen directeur) vertelt er alles over in een interview met Hospitality Management, het vakblad voor de hotellerie in Nederland.

Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving<

Beeld: Hospitality Management

Marijke Schreiner vertelt

 “Al bijna negentig jaar zit het tussen de oren van mensen: ‘Een hostel is voor jongeren’. Dat is pertinent niet waar. Wij zetten nu sterk in op gezinnen, daar is Stayokay uitermate voor geschikt. Eigenlijk zijn we er voor alle generaties en voor alle lagen in de bevolking. Een andere misvatting is dat je hier een kamer moet delen. Dat is onjuist, de mogelijkheid om een kamer te delen bieden we voornamelijk in de steden aan, maar ook daar bieden we privékamers aan en breiden we uit met steeds meer tweepersoonskamers. Dat is immers de wens van de moderne gast.” 

Lees hier het hele artikel