Twee nieuwe directeuren voor één dag op 28 januari a.s.

22 januari 2016

A.s. donderdag 28 januari doet algemeen directeur van Stayokay, Marijke Schreiner, een stapje terug. Twee nieuwe bijzondere directeuren nemen dan het roer van haar over.

Twee supertalenten
Wij stellen de bazen alvast voor: Mohammed en Ali, beiden 11 jaar en zijn basisschoolleerlingen op de Huizingaschool in Amsterdam. Deze twee supertalenten hebben voor even de touwtjes in handen en gaan het managementteam van Stayokay voorzien van goed advies. 

Marijke Schreiner heeft al kort kennisgemaakt met de 2 heren en is enthousiast! "Ik kijk er samen met het team van Stayokay naar uit om Mohammed en Ali een kijkje in de keuken van Stayokay te geven. En natuurlijk hoop ik dat ze gemotiveerd raken voor een carrière in de hotellerie.´

Volg de Stayokay ´bazen van morgen´ op social media
Op deze bijzondere dag zal Stayokay via social media uiteraard verslag doen van de ontwikkelingen. Houd onze Facebook en Twitter goed in gaten en volg #baasvanmorgen en  #JINC.

Baas van Morgen, een initiatief van JINC.
In Nederland groeien meer dan 600.000 kinderen op met sociaaleconomische achterstand. Zij hebben dromen en talenten, maar vaak ontbreekt het hen aan een waardevol netwerk, de juiste vaardigheden en kennis over beroepen. Daardoor is een goede start op arbeidsmarkt voor hen niet vanzelfsprekend. Met het bedrijfsleven en onderwijs geeft JINC deze kinderen kans op een betere toekomst. Tijdens JINC Baas van Morgen op donderdag 28 januari ervaren 100 kinderen hoe het is om de baas te zijn. Zij doen een waardevol contact op voor het leven en zien van binnenuit hoe een bedrijf werkt. Een ‘super bliksemstage’ waarmee de bazen van Nederland laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van morgen.

Meer weten? Ga naar de Baas van Morgen.