Zomerkamp bij Stayokay

02 juni 2015

Geef je op nu het nog kan!

Zomerkamp bij Stayokay

Ook dit jaar heeft Stayokay weer ontzettend leuke zomerkampen voor kinderen van alle leeftijden.

IJshockey kamp

Dit verzorgde kamp staat geheel in het teken van ijshockey. Tijdens het kamp bij Stayokay Dordrecht of Stayokay Valkenswaard wordt een programma afgewerkt, dat ontwikkeld is door het Canadees Olympisch Comitee, om van jonge ijshockeyers toekomstige NHL-sterren te maken. Wil jij het allerbeste uit jezelf halen en tegelijkertijd een onvergetelijke vakantieweek beleven? Kom dan naar het ijshockeykamp!

 • Datum: 20 t/m 24 juli
 • Leeftijd: 9 t/m 18 jaar

Boek nu

Zwemkampen (en turnkampen) in Dordrecht

Voor kinderen die plezier hebben in wedstrijdzwemmen en die betere zwemmers willen worden is er het zwemkampen bij Stayokay Dordrecht. Er wordt serieus getraind, maar natuurlijk in combinatie met veel leuke recreatieve activiteiten.

 • Datum zwemkamp: 20 t/m 24 juli
 • Leeftijd: 9 - 13 jaar en 12 - 18 jaar
 • Datum turnkamp: 17 t/m 21 augustus
 • Leeftijd: 9 t/m 18 jaar

Boek nu

Basketbalkamp bij Stayokay Soest

Is jouw zoon of dochter ook helemaal gek van basketbal? De Nederlandse Basketball Bond (NBB) zorgt ook dit jaar weer voor de optimale basketbalbeleving tijdens het basketbalkamp bij Stayokay Soest! Behalve het verbeteren van de vaardigheden, is plezier ook natuurlijk erg belangrijk.

 • Camp 1: Zondag 19 juli t/m vrijdag 25 juli (15 jaar en ouder)
 • Camp 2: Zondag 26 juli t/m vrijdag 31 juli (12 t/m 15 jaar)
 • Camp 3: Zondag 2 augustus t/m woensdag 5 augustus (tot 12 jaar)

Boek nu

Tenniskampen powered by Eltingh Haarhuis

De tenniskampen van Tenniskamp.nl zijn o.a. bij Stayokay Texel, Stayokay SoestStayokay en Stayokay Egmond. De begeleiding is in handen van ervaren tennisleraren. Naast tennis worden er ook vele andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals groepsspelen en de laatste avond een knallende disco! Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een fantastisch tenniskamp van te maken!

 • Datum: Texel 9 - 14 augustus
 • Datum: Soest 20-24 juli en 3 - 7 augustus
 • Egmond 13-17 juli (wedstrijdkamp)
 • Leeftijd: t/m 17 jaar

Boek nu

Kortom, er is genoeg te beleven in de zomer- en herfstvakantie bij Stayokay! Wees er wel snel bij, want vol = vol.