Voordelig naar de Keukenhof!

20 maart 2015

Via Stayokay ontvang je korting op een entreekaartje van de Keukenhof in combinatie met een lunchpakket.

Van 20 maart tot en met 17 mei aanstaande is de fleurigste attractie van Nederland geopend: de Keukenhof. Ontdek meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei, spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en andere geweldige evenementen.

Van Gogh
Dit jaar vindt de 66ste editie plaats en heeft de Keukenhof Van Gogh als thema. Deze editie heeft als hoogtepunt het spectaculaire bloembollenmozaïek van een zelfportret van Vincent van Gogh in duizenden tulpen. Bezoek ook de nieuwste attractie van de Keukenhof: de selfietuin.

Voor kinderen is de Keukenhof ook een groot feest. Zo is er een gratis speurtocht, een kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin. Oftewel: een heerlijk dagje uit voor het gehele gezin en met het voordeelpakket van Stayokay nu nog aantrekkelijker!

Keukenhof voordeelpakket
Met het Keukenhof voordeelpakket ga je zonder zorgen of voorbereiding een hele dag genieten van alle mooie bloemen in de Keukenhof. Het voordeelpakket is beschikbaar bij de hostels Stayokay Den Haag, Stayokay Haarlem, Stayokay Heemskerk en Stayokay Noordwijk en bevat:

  • Entreekaartje Keukenhof
  • Lunchpakket

Meer informatie over het voordeelpakket lees je hier.

De Keukenhof is dagelijks geopend van 08.00 - 19.30. Let wel op: de kassa sluit om 18.00 uur. Kijk voor meer praktische informatie over de Keukenhof op: www.keukenhof.nl