Hostels

Welcome to the rail world

25 juni 2018

Logeren in een echte treinkamer? Dat kan vanaf nu! Op woensdag 20 juni vond de officiële opening van de Spoorwegmuseumkamer plaats in Stayokay Utrecht Centrum. De eerste trein-fans waren er als de kippen bij!

nieuwe themakamer

Na de nijntjekamer, de eerste themakamer in Stayokay Utrecht Centrum, dachten we met zijn allen maar aan één ding: nog zo'n leuke thema-familiekamer creëren. En ruim één jaar later is het zover: de Spoorwegmuseumkamer (i.s.m. het Spoorwegmuseum) is realiteit! 

klaar voor het fluitsignaal? 

De feestelijke opening werd gevierd met tientallen kids, die niet konden wachten om een kijkje te nemen in deze themakamer. Na een introductie van Klokhuis-presentator Bart Meijer en een spannend verhaal van de Spoorweg-storyteller gaven de directeuren van Stayokay en Spoorwegmuseum het uiteindelijke startsignaal. De trein gaat vertrekken! Alle kids holden naar de 3e verdieping, waar ze oog in oog stonden met de enige, echte treinkamer. 

ontdekkingsreis

De kamer is een heuse belevenis. Je vindt er een stapelbed met trein-beddengoed, echte treinstoelen, een speeltafel en een koffer vol treinverhalen. Er is zoveel te ontdekken! Als het even kon waren de trein-fans nog een tijdje langer verzeild in deze spoorwegwereld. Maar we weten allemaal hoe het werkt: de trein moet nou eenmaal verder.. 

Wil jij meer weten over dit treinavontuur en hoe je deze bijzondere overnachting kan boeken? 

Lees het hier