Locaties
Kies hostel
Gezelschap
1 Persoon
Datum
9 - 10 apr

Gezelschap

Ik wil boeken met een groep van meer dan 20 gasten

Inchecken - Uitchecken

Maximaal 7 dagen.

Stem jij op Cees?

24 december 2018

De HotelloTOP, voor (oud)studenten van Hoge Hotelschool-opleidingen een bekend fenomeen. Elk jaar wordt er naast een Hotello of the Year (een afgestudeerde van de Hoge Hotelschool) ook een Talent of the Year verkozen. En 2019 wordt een wel heel bijzonder jaar, want onze collega Cees van der Haagen dingt mee naar deze felbegeerde titel!

Breng je stem uit

Wie is Cees?

Cees is iemand die elke ochtend en aan elke afdeling even goedemorgen komt zeggen. En als Cees een idee heeft, dan neemt hij iedereen in zijn enthousiasme mee. Hij werkt nu 2 jaar op het hoofdkantoor van Stayokay als management support. Wat houdt dat in? Hij ondersteunt en begeleidt projecten vanuit het operations team. We kennen Cees als gastvrij, optimistisch, energiek en vooruitstrevend. En dit is niet onopgemerkt gebleven, want hij staat op dit moment in de top 3 van Talent of the Year 2019!

De prijs

Wanneer Cees wint mag hij zich een jaar lang Talent of the Year noemen en wordt hij voor de toekomst in de gaten gehouden door ervaren Hotello's. Bovendien mag hij deelnemen aan Vision of Leaders - 'The firewalk experience'. Dit is een HotelloTOP event wat zich richt op de ontwikkeling van young professionals.

vote now!

Stem jij onze Cees naar de eerste plaats? Je kunt je stem uitbrengen tot 4 januari 2019 en wij zouden het superfijn vinden als je hem een stapje verder helpt.
Dank je wel, namens Cees en het hele team van Stayokay!

Breng je stem uit