Earth Hour bij Stayokay!

24 maart 2017

Stayokay ondersteunt Earth Hour, een internationale actie van het Wereld Natuur Fonds. Samen met miljoenen mensen in de hele wereld geven we hiermee het signaal af dat we de toekomst van onze aarde belangrijk vinden. Met één simpel gebaar: gedurende één uur het licht uit!

Om hier samen bij stil te staan zijn er een aantal activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen.

Zo zal er vanuit ons hostel in Bunnik een avontuurlijke kanotocht plaatsvinden. Na deze tocht kun je lekker warm worden bij het kampvuur. Vervolgens zal er een vegabarbecue worden gehouden bij het licht van fakkels, tijdens het Earth Hour. Als afsluiter zal een haaienexpert van het Wereld Natuur Fonds een gepassioneerd verhaal vertellen over de haai. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met het Wereld Natuurfonds de initiatiefnemer van Earth Hour. 

Ook in Den Haag kunnen onze gasten rekenen op een gezellige avond. Deze avond zal geheel in het teken staan van de klimaatverandering. Kom tijdens het vertoon van de bekroonde documentaire 'Tomorrow' te weten welke bedreigingen er op dit moment bestaan voor onze planeet en welke oplossingen er zijn. Deze avond zal aanvangen om 20:00 uur.

Natuurlijk mag ons duurzame hostel in Bergen op Zoom niet ontbreken. Zij organiseren samen met Natuurpodium een dag vol activiteiten. Er is een heuse speurtocht in het bos waarmee prijzen in de wacht kunnen worden gesleept. Ook zal de hele dag het terras worden verwarmd door vuurkorven. Zo zijn er de hele dag activiteiten in aanloop naar het Earth Hour. Voor een hoop Brabantse gezelligheid moet je dus bij Stayokay in Bergen op Zoom zijn. Deze dag vangt aan om 10:00 uur in het Hostel.

Iedereen is welkom!