Stayokay genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards 2016

19 september 2016

Het gloednieuwe Stayokay hostel Utrecht- Centrum is geselecteerd voor de Entree Hospitality & Style Award. Deze awards worden ieder jaar uitgereikt aan de meest originele, kwalitatieve en mooie restaurants, hostels, bars en nachtclubs die dit jaar zijn geopend of gerestyled.

Best Hotel Concept
Het flagship hostel aan de Neude is een van de vijf genomineerden in de categorie ‘Best Hotel Concept’. De winnaar wordt gekozen op basis van de originaliteit van het concept en de vertaling naar het design en de styling. Extra credits gaan hierbij naar de meest creatieve en innovatieve details in het concept. De andere genomineerden zijn: Element Hotel, Generator Hotel, Zoku en Cityhub.

Uitreiking
Dit jaar worden de Entree Hospitality & Style Awards voor de tiende keer uitgereikt. De genomineerden vormen samen dé hotspotlijst met horecatrends van het moment. Op 28 november 2016 wordt bekend gemaakt of Stayokay Utrecht - Centrum in de prijzen is gevallen. De jury, bestaand uit tien hospitality professionals, reikt dan de awards uit tijdens een gala-event in Studio21 in Hilversum.