Actie Pepernoot

04 december 2015

Nog één nachtje slapen en dan is het weer zover, pakjesavond! Jute zakken vol cadeaus, lekker eten en kinderen die uit volle borst ‘Sinterklaas Kapoentje’ zingen bij de openhaard. Het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend maar voor veel kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij groeien op in armoede en thuis is er geen geld voor een Sinterklaasfeest met cadeaus, pepernoten en de buurman die stiekem op het raam klopt.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp wilt hier een stokje voor steken en heeft daarom actie Pepernoot in het leven geroepen. Elk jaar maakt actie Pepernoot minstens 50.000 kinderen blij op pakjesavond. Stayokay heeft dit jaar mogen meewerken aan dit mooie initiatief en heeft 300 voetballen en 200 mutsen gedoneerd aan Actie Pepernoot!

Stichting Regiodoel
Met de komst van de nieuwe huisstijl hebben we afscheid moeten nemen van het oude briefpapier. Als organisatie vinden wij het zonde al dit papier zomaar weg te gooien en daarom zijn wij opzoek gegaan naar een andere oplossing. Dit is stichting regiodoel geworden! Stichting Regiodoel is een stichting die zich bezig houdt met het inzamelen van textiel, kleding, karton en oud papier. De opbrengsten van het oud papier gaan voor een deel naar de diverse goede doelen waarmee de stichting samenwerkt zoals KiKa, CliniClowns en Villa Pardoes.