Directeur Marijke Schreiner verkozen tot Hotel Personality of the Year 2015

29 juni 2015

Algemeen directeur Marijke Schreiner is verkozen tot Hotel Personality of the Year 2015. De award is een erkenning van horeca- en hospitality vakgenoten. Marijke transformeerde in haar jaren aan het roer, de non-profit organisatie naar een eigentijds merk. Stayokay richt zich tegenwoordig naast de bekende doelgroepen ook op gezinnen en biedt hen een uitvalsbasis om ‘even iets anders’ te doen met duurzaamheid als rode draad door de organisatie.

Directeur Marijke Schreiner verkozen tot Hotel Personality of the Year 2015

Prachtige prestatie
De Hotel Personality Award wordt elk jaar uitgereikt aan hoteliers die een indrukwekkende staat van dienst hebben, of juist zijn opgevallen het afgelopen jaar. Uiteindelijk werd Marijke uitgeroepen tot Hotel Personality van 2015 en mocht de award in ontvangst nemen.

Marijke: “Natuurlijk ben ik erg vereerd met deze prachtige erkenning van kenners uit het vak. Maar ik ben vooral trots op wat we de afgelopen jaren met het hele team hebben gepresteerd."

Bekijk hier het interview met Marijke door Misset Horeca.