Ontdek de natuur tijdens de IVN Slootjesdagen

01 juni 2015

Ontdek de natuur tijdens de IVN Slootjesdagen

Het IVN
IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. Het IVN laat jong en oud zélf beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Juist voor kinderen. Zelf onderzoeken, ervaren, frisse lucht, vieze handen, waterbeestjes vangen en vlotten bouwen. Het maakt kinderen creatiever, slimmer, zelfverzekerder en fitter.

Gratis zoekkaart waterdiertjes
Wil je weten waar en wanneer je naar een Slootjesdag-activiteit kunt gaan? Op ivn.nl/slootjesdagen vind je een overzicht van alle locaties. Bestel meteen de gratis zoekkaart waterdiertjes. Daar staan meer dan 35 waterdiertjes op, die je zelf in de sloot kunt zoeken. Leuk om te weten: de zoekkaart kan tegen water! Je kunt ermee in de regen lopen en er zelfs mee zwemmen!

Overnacht bij Stayokay
Bij elk van de 25 hostels is wel een Slootjesdag-activiteit in de buurt. Van Heemskerk tot Maastricht en van Gorssel tot Domburg. Kies een leuke activiteit, plak er meteen een nachtje Stayokay aanvast en geniet van de kleine dingen die het leven bijzonder maken.

Boek nu!